Код. |
Назва видання |
Автор(и) |
Рейт. |
31220 |
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для самостійної роботи. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-проф |
Бондаренко В.В. |
13 |
31221 |
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-профе |
Бондаренко В.В. |
18 |
31449 |
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Галузь 21 «Ветеринарна медицина», спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», рівень вищо |
Новгородська Н.В. |
7 |
81305 |
Силабус «Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів» |
|
2 |
81306 |
Робоча програма навчальної дисципліни «Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів». Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», 212 «Ветерина |
|
10 |
81464 |
Конспект лекцій "Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів" |
|
27 |
84459 |
ЛЗ АРприВХП 1 |
|
11 |
84676 |
ЛЗ АРприВХП 2 |
|
7 |
85503 |
ЛЗ АРприВХП 3 |
|
8 |
85522 |
ЛЗ АРприВХП 4 |
|
10 |
85524 |
ЛЗ АРприВХП 5 |
|
6 |
87259 |
ЛЗ АРприВХП 6 |
|
9 |
87801 |
ЛЗ АРприВХП 8 |
|
10 |
87860 |
ЛЗ АРприВХП 9 |
|
7 |
88573 |
Пз 8 |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
3 |
88571 |
Пз 6 |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
2 |
88572 |
Пз 7 |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
1 |
88569 |
ПЗ 4 |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
1 |
88570 |
Пз 5 |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
1 |
88567 |
Пз 2 |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
3 |
88568 |
ПЗ 3 |
|
3 |
88566 |
ПЗ 1 ВГ |
Бондар М. М., Новгородська Н. В. |
5 |
89517 |
ЛЗ АРприВХП 7 |
|
0 |
89518 |
ЛЗ АРприВХП 12-13 |
|
0 |