Спеціальність: Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Семестр: -10
Предмет: Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів

Фото
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
31220 Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для самостійної роботи. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-проф Бондаренко В.В. 13
31221 Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-профе Бондаренко В.В. 18
31449 Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Галузь 21 «Ветеринарна медицина», спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», рівень вищо Новгородська Н.В. 7
81305 Силабус «Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів» 2
81306 Робоча програма навчальної дисципліни «Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів». Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», 212 «Ветерина 10
81464 Конспект лекцій "Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів" 27
84459 ЛЗ АРприВХП 1 11
84676 ЛЗ АРприВХП 2 7
85503 ЛЗ АРприВХП 3 8
85522 ЛЗ АРприВХП 4 10
85524 ЛЗ АРприВХП 5 6
87259 ЛЗ АРприВХП 6 9
87801 ЛЗ АРприВХП 8 10
87860 ЛЗ АРприВХП 9 7
88573 Пз 8 Бондар М. М., Новгородська Н. В. 3
88571 Пз 6 Бондар М. М., Новгородська Н. В. 2
88572 Пз 7 Бондар М. М., Новгородська Н. В. 1
88569 ПЗ 4 Бондар М. М., Новгородська Н. В. 1
88570 Пз 5 Бондар М. М., Новгородська Н. В. 1
88567 Пз 2 Бондар М. М., Новгородська Н. В. 3
88568 ПЗ 3 3
88566 ПЗ 1 ВГ Бондар М. М., Новгородська Н. В. 5
89517 ЛЗ АРприВХП 7 0
89518 ЛЗ АРприВХП 12-13 0