Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 1"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  31/3/2023 13:35:34      46.211.174.249*
 2  29/3/2023 8:35:39  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 3  19/1/2023 17:15:8      195.114.144.243*
 4  17/12/2022 14:3:17  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 5  17/2/2023 11:56:19  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.27*
 6  17/3/2023 1:38:7      50.7.93.85*
 7  12/3/2023 0:11:13  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.76.238*
 8  4/5/2023 9:34:16  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 9  4/5/2023 9:37:54  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 10  2/5/2023 21:18:42  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 11  1/3/2023 1:19:27  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  178.92.64.31*
* Інтернет