Користування методичною літературою:

" ЛЗ АРприВХП 5"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  29/3/2023 9:9:32  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 2  17/2/2023 11:56:44  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.27*
 3  12/3/2023 17:26:20  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.80.95*
 4  3/5/2023 17:0:14  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
 5  2/3/2023 9:36:42  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  178.92.64.31*
 6  2/3/2023 9:38:38  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.99.40*
* Інтернет