Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 6"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  30/3/2023 19:39:33  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 2  29/3/2023 8:49:10  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.80.95*
 3  21/3/2023 15:38:52  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 4  20/3/2023 11:44:23  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 5  19/3/2023 0:50:27      31.128.77.61*
 6  18/3/2023 13:41:45      31.128.77.61*
 7  18/3/2023 20:29:56  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  195.114.156.10*
 8  11/4/2023 22:53:28  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.78.150*
 9  3/5/2023 18:44:33  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
* Інтернет