Користування методичною літературою:

"Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-професійна програма Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиз"

Бондаренко В.В., Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  31/3/2023 13:35:58      46.211.174.249*
 2  25/12/2022 17:52:17  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.80.95*
 3  21/3/2023 15:30:3  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 4  20/12/2022 9:23:38  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  95.132.127.129*
 5  17/2/2023 11:59:56  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.27*
 6  16/3/2023 8:50:52      5.1.9.80*
 7  16/3/2023 23:39:18      62.212.64.18*
 8  12/10/2022 20:38:58  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  95.47.158.56*
 9  12/3/2023 0:18:5  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.76.238*
 10  11/10/2022 15:15:22      176.102.60.116*
 11  11/12/2022 21:18:57  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 12  9/9/2022 10:18:35      81.30.162.25*
 13  8/3/2023 9:25:18  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.99.40*
 14  1/4/2023 12:7:10  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  46.211.23.34*
* Інтернет