Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 3"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  29/3/2023 8:57:16  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 2  17/2/2023 11:56:40  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.27*
 3  12/3/2023 15:40:29  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.80.95*
 4  12/3/2023 15:40:42  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.80.95*
 5  11/4/2023 21:27:56  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.95.172*
 6  11/4/2023 21:28:25  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.95.172*
 7  3/5/2023 15:30:46  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
 8  1/3/2023 8:4:10  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  178.92.64.31*
* Інтернет