Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 2"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  29/3/2023 8:55:23  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 2  19/1/2023 17:16:3      195.114.144.243*
 3  17/2/2023 11:56:40  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.27*
 4  11/4/2023 11:17:42  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.94.28*
 5  11/4/2023 11:20:32  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.94.28*
 6  11/4/2023 21:4:8  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.95.172*
 7  3/5/2023 14:50:11  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
* Інтернет