Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 4"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  29/3/2023 8:57:59  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 2  17/2/2023 11:56:41  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.27*
 3  12/3/2023 15:42:8  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.80.95*
 4  3/5/2023 16:46:20  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
 5  3/5/2023 16:47:21  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
 6  2/4/2023 16:20:28  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  46.211.81.80*
 7  1/3/2023 8:3:32  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.99.40*
 8  1/3/2023 8:4:44  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.99.40*
 9  1/3/2023 8:6:8  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  178.92.64.31*
 10  1/3/2023 8:21:49  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  178.92.64.31*
* Інтернет