Користування методичною літературою:

"ПЗ 1 ВГ"

Бондар М. М., Новгородська Н. В., Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  12/4/2023 8:26:52  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  46.211.151.200*
 2  12/4/2023 20:9:6  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  46.211.157.157*
 3  12/4/2023 20:13:19  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.160.175*
 4  12/4/2023 20:13:40  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  46.211.160.175*
 5  10/4/2023 22:32:31  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  185.177.190.216*
* Інтернет