Користування методичною літературою:

"Робоча програма навчальної дисципліни «Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів». Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», освітньо-професійна про"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  31/3/2023 13:36:17      46.211.174.249*
 2  30/3/2023 21:37:19      195.114.156.25*
 3  20/10/2022 11:48:27      176.102.60.116*
 4  19/4/2023 19:55:33      51.15.37.232*
 5  17/3/2023 0:37:12      62.212.64.18*
 6  16/3/2023 8:52:14      5.1.9.80*
 7  16/3/2023 23:40:6      62.212.64.18*
 8  15/5/2023 19:47:53      31.128.76.114*
 9  11/10/2022 15:15:34      176.102.60.116*
 10  9/5/2023 10:50:33  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  46.211.73.156*
* Інтернет