Користування методичною літературою:

"Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для самостійної роботи. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-професійна програма Ветеринарна гігієна, санітарія і експерти"

Бондаренко В.В., Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  20/12/2022 9:23:20  61-ВГ-Маг  Добрянська Ніна Андріївна  95.132.127.129*
 2  20/11/2023 12:27:52      188.163.120.113*
 3  17/3/2023 0:37:58      62.212.64.18*
 4  16/2/2023 11:5:49      31.128.77.146*
 5  16/3/2023 23:38:52      62.212.64.18*
 6  12/10/2022 20:38:29  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  95.47.158.56*
 7  11/10/2022 15:15:13      176.102.60.116*
 8  11/12/2022 21:18:47  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 9  9/9/2022 10:17:36      81.30.162.25*
* Інтернет