Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 8"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  30/3/2023 19:38:50  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 2  30/3/2023 19:38:51  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 3  30/3/2023 19:45:28  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 4  30/3/2023 19:45:29  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 5  29/3/2023 8:26:16  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  194.44.90.157*
 6  20/3/2023 14:34:10  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 7  19/3/2023 0:52:55      31.128.77.61*
 8  11/4/2023 19:56:46  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  46.211.125.155*
 9  11/4/2023 19:56:57  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  46.211.125.155*
 10  3/5/2023 19:28:24  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
* Інтернет