Користування методичною літературою:

"ЛЗ АРприВХП 9"

, Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  30/3/2023 19:39:0  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 2  30/3/2023 19:39:0  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  31.128.77.114*
 3  20/3/2023 14:34:17  61-ВГ-Маг  Рабцун Леся Олександрівна  194.36.81.91*
 4  15/5/2023 19:55:4      31.128.76.114*
 5  12/4/2023 8:28:13  61-ВГ-Маг  Крупяк Віталій Олександрович  46.211.21.162*
 6  9/4/2023 21:29:31  61-ВГ-Маг  Школяр Анастасія Олесівна  185.177.191.25*
 7  3/5/2023 19:28:36  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  194.36.81.91*
* Інтернет