Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
 ГОЛОВНА |
 СКЛАД |
 ДИСЦИПЛІНИ |
 НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ |
 ІСТОРІЯ |
ДИСЦИПЛІНИ, ЩО ВИКЛАДАЮТЬСЯ НА КАФЕДРІ:
КОНТАКТИ
В.о. завідувача кафедри: к.т.н., доцент Соломон Алла Миколаївна
кабінет № 20
тел. 0674257006
_______________________
Викладацька: кабінет №23
@ : kafedraxti@ukr.net
_______________________
Система 'Сократ':
http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт:
http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ:
http://socrates.vsau.org/elgg
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях
Гігієна та санітарія
Гігієна та санітарія харчових підприємств
Деталі машин
Експертиза та товарознавство харчових продуктів
Етнічна кухня
Інноваційні технології в галузі
Інноваційні технології зберігання сировини та харчових продуктів
Машини, обладнання та їх використання для переробки сільськогосподарської продукції
Методологія наукових досліджень в харчовій галузі з основами інтелектуальної власності
Міжнародна продовольча безпека
Міжнародна стандартизація та безпека продукції тваринництва
Мікробіологічні процеси в технології харчових продуктів
Мікробіологія (9)
Мікроструктурний аналіз харчових продуктів (3)
Моделювання технологічних систем харчових виробництв
Молоко і молочні продукти
Наукові основи безвідходних технологій
Науково-дослідна робота студентів (3)
Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва
Нутріціологія
Основи технологічних процесів переробки сільськогосподарських продуктів
Основи фізіології і гігієни харчування
Патентознавство (3)
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва
Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва (2)
Стандартизація та сертифікація і метрологія
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції
Технічна мікробіологія (3)
Технології аюрведичних харчових продуктів
Технології ресторанної продукції
Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва (3)
Технологія бродильних виробництв (2)
Технологія жирів та жирозамінників
Технологія консервування плодів та овочів
Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби
Технологія молока і молочних продуктів (4)
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Технологія органічних харчових продуктів
Технологія переробки продукції тваринництва (2)
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Технологія продуктів з комбінованим складом сировини
Технологія продуктів забою тварин
Технологія продукції ресторанного господарства (4)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (2)
Технохімічний контроль галузі
Товарознавство (продовольчі і непродовольчі товари)
Товарознавство і стандартизація (2)
Товарознавство та пакування харчових продуктів
Упакування харчових продуктів
Управління якістю харчових продуктів
Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі
Харчові добавки
головна intranet
головна internet