Спеціальність:
Підприємництво та торгівля
Семестр:
3
Предмет:
Товарознавство (продовольчі і непродовольчі товари)
Викладач:
Коляновська Людмила Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
23040
Товарознавство (продовольчі і непродовольчі товари). Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній ступі
Новгородська Н.В.
69
101920
СИЛАБУС. ТОВАРОЗНАВСТВО (продовольчі і непродовольчі товари)
0
30711
Товарознавство (продовольчі і непродовольчі товари). Методичні вказівки до практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 07 «Управління та адміністрування», спе
Новгородська Н.В.
140
101977
ТОВАРОЗНАВСТВО (прод., непрод) РОБОЧА ПРОГРАМА
4
30959
Товарознавство (продовольчі і непродовольчі товари). Методичні вказівки до виконання самостійної робот. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 07 «Управління та адміністру
Новгородська Н.В.
25
102179
Тема 1. Основи товарознавства
11
102180
Тема 2. Зерно і продукти його переробки
6
102181
Тема 3. Плодоовочева продукція і гриби
13
102182
Тема 4. Товарознавча характеристика кондитерських виробів
13
102183
Тема 5. Смакові товари
11
102184
Тема 6. Товарознавча характеристика харчових жирів
7
102185
Тема 7. Товарознавча характеристика молока і молочних товарів
6
102186
Тема 8. Товарознавча характеристика м’ясних товарів
5
102187
Тема 9. Товарознавча характеристика харчових концентратів
2
102188
Тема 10. Товарознавство текстильних товарів
7
102189
Тема 11. Парфумерні товари
11
102190
Тема 12. Ювелірні вироби
5
102191
Тема 13. Скляні побутові товари
9
102192
Тема 14. Шкіряно-взуттєві товари
23
102193
Тема 15. Хутряні та овчинно-шубні товари
4
102194
ТОВАРОЗНАВСТВО (продовольчі та непродовольчі товари). Конспект лекцій
1