КОД |
НАЗВА ВИДАННЯ |
АВТОР(и) |
ВИД |
ПРОТОКОЛ |
РЕЙТ. |
38240 |
Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві галузі знань 18 « Виробництво та технології» спеціаль |
Баранова Ю.В., Коляновська Л.М. |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
1 |
38158 |
Проєктування підприємств харчової галузі. Методичні вказівки для виконання практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма «Харчов |
Полєвода Ю.А. |
Мв |
№2 від 29.08.2024 |
1 |
38065 |
Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для здобувачів денної та заочної форми навчання, галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки прод |
Новгородська Н.В. |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
2 |
38064 |
Технологія переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» перший (бакалаврський) рівень вищої освіти. Вінниця, 2024. 16 с. |
Новгородська Н.В. |
Нп |
№3 від 03.10.2024 |
1 |
37362 |
Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузь знань 18 «Виробництво та технології», |
Алла Соломон |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
2 |
37361 |
Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» |
Алла Соломон |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
2 |
37360 |
Методичні вказівки для самостійної роботи студентів при підготовці здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології першого ( |
Полєвода Ю.А. |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
4 |
37222 |
Наскрізна програма практик здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, освітньо-професійної програми «Харчові технології», спеціальності «Харчові технології», галузі знань 18 Виробництво та технології |
Соломон А.М., Новгородська Н.В., Полєвода Ю.А., Овсієнко С.М., Коляновська Л.М. |
Нп |
№2 від 29.08.2024 |
2 |
37203 |
Основи харчових виробництв. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма «Технічна експертиза, якість т |
Полєвода Ю.А., Волинець Є.О. |
Мв |
№2 від 29.08.2024 |
7 |
36834 |
Харчові добавки |
Овсієнко С.М., Берник І.М., Соломон А.М., Науменко О.В. |
Нп |
Протокол № 11 від 31 травня 2024 ВР |
11 |
35472 |
Управління якістю харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціа |
Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
3 |
35471 |
Управління якістю харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технології» |
Бондар М.М., Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
1 |
35470 |
Управління якістю харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології» |
Коляновська Л.М. |
Нп |
№5 від 15.03.2024 |
0 |
35468 |
Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технолог |
Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
0 |
35466 |
Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та техноло |
Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
0 |
35465 |
Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної форми навча |
Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
1 |
35464 |
Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять студентів для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної |
Главатчук В.А., Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
1 |
35463 |
Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма Харчові технології |
Коляновська Л.М. |
Нп |
№5 від 15.03.2024 |
0 |
35462 |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях. Методичні вказівки до самостійної роботи для для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». Вінн |
Новгородська Н.В. Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
1 |
35461 |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». |
Новгородська Н.В., Коляновська Л.М. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
2 |
Разом: Методичні вказівки : 15 Навчальні посібники : 1 Навчальні програми : 3 Наскрізні програми : 1 |
*Опубліковано в репозиторії університету |