Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри: к.т.н., доцент Соломон Алла Миколаївна
кабінет № 20

тел. 0674257006
_______________________
Викладацька: кабінет №23

@ : kafedraxti@ukr.net
_______________________

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

Період : Вид :
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД ПРОТОКОЛ РЕЙТ.
38240 Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві галузі знань 18 « Виробництво та технології» спеціаль Баранова Ю.В., Коляновська Л.М. Мв №3 від 03.10.2024 1
38158 Проєктування підприємств харчової галузі. Методичні вказівки для виконання практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма «Харчов Полєвода Ю.А. Мв №2 від 29.08.2024 1
38065 Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для здобувачів денної та заочної форми навчання, галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки прод Новгородська Н.В. Мв №3 від 03.10.2024 2
38064 Технологія переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» перший (бакалаврський) рівень вищої освіти. Вінниця, 2024. 16 с. Новгородська Н.В. Нп №3 від 03.10.2024 1
37362 Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузь знань 18 «Виробництво та технології», Алла Соломон Мв №3 від 03.10.2024 2
37361 Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Алла Соломон Мв №3 від 03.10.2024 2
37360 Методичні вказівки для самостійної роботи студентів при підготовці здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології першого ( Полєвода Ю.А. Мв №3 від 03.10.2024 4
37222 Наскрізна програма практик здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, освітньо-професійної програми «Харчові технології», спеціальності «Харчові технології», галузі знань 18 Виробництво та технології Соломон А.М., Новгородська Н.В., Полєвода Ю.А., Овсієнко С.М., Коляновська Л.М. Нп №2 від 29.08.2024 2
37203 Основи харчових виробництв. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма «Технічна експертиза, якість т Полєвода Ю.А., Волинець Є.О. Мв №2 від 29.08.2024 7
36834 Харчові добавки Овсієнко С.М., Берник І.М., Соломон А.М., Науменко О.В. Нп Протокол № 11 від 31 травня 2024 ВР 11
35472 Управління якістю харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціа Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 3
35471 Управління якістю харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технології» Бондар М.М., Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 1
35470 Управління якістю харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології» Коляновська Л.М. Нп №5 від 15.03.2024 0
35468 Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технолог Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 0
35466 Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та техноло Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 0
35465 Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної форми навча Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 1
35464 Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять студентів для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної Главатчук В.А., Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 1
35463 Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма Харчові технології Коляновська Л.М. Нп №5 від 15.03.2024 0
35462 Біологічно активні речовини в харчових технологіях. Методичні вказівки до самостійної роботи для для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». Вінн Новгородська Н.В. Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 1
35461 Біологічно активні речовини в харчових технологіях. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». Новгородська Н.В., Коляновська Л.М. Мв №5 від 15.03.2024 2
Разом:
Методичні вказівки : 15
Навчальні посібники : 1
Навчальні програми : 3
Наскрізні програми : 1
*Опубліковано в репозиторії університету

головна intranet   головна internet