Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
В.о. завідувача кафедри: к.т.н., доцент Соломон Алла Миколаївна
кабінет № 20

тел. 0674257006
_______________________
Викладацька: кабінет №23

@ : kafedraxti@ukr.net
_______________________

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-22 12:05:38 опублік. Полєвода Юрій Алікович

    Фото 19 квітня 2024 року було проведено кураторську годину в групі 12-Т. Були обговоренні результати атестації студентів і правила проживання у гуртожитку відповідно до положення ВНАУ. Також обговорили всі поточні проблеми та побажання здобувачів.
  • 2024-04-20 12:34:46 опублік. Берник Ірина Миколаївна

    Фото 18 квітня 2024 року було проведено кураторську годину в групі 31 спеціальності "Харчові технології" доцентом кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій Берник Іриною Миколаївною. Питанням для обговорення були результати атестації та успішності здобувачів. Також куратор зі студентами обговорили питання академічної доброчесності відповідно до Положення «Про академічну доброчесність у Вінницькому національному аграрному університеті». Дія цього Положення поширюється на всю академічну спільноту Університету і є для неї обов`язковою до виконання. Положення спрямоване на дотримання високих професійних стандартів в усіх сферах діяльності Університету (освітній, науковій, виховній тощо), утвердження академічних чеснот та запобігання порушення академічної доброчесності.
  • 2024-04-18 10:53:15 опублік. Овсієнко Світлана Миколаївна

    Фото 17 квітня 2024 року відбулась кураторська година в групах 11-ХТ, 12-ХТ, 22-ХТ. Куратори груп, доценти кафедри біонженерії, біо- та харчових технологій Овсієнко С.М., Новгородська Н.В., Коляновська Л.М., під час зустрічі ознайомили здобувачів вищої освіти з Положенням про академічну доброчесність у ВНАУ, Положенням про поселення, проживання та виселення у студентських гуртожитках ВНАУ. Підкреслювалась важливість дотримання правил академічної доброчесності для успішного навчання та майбутньої кар’єри, правил проживання в гуртожитку. Відбулась активна дискусія, що допомогла зрозуміти погляди здобувачів щодо отриманої інформації.
  • 2024-04-16 12:06:29 опублік. Берник Ірина Миколаївна

    ОГОЛОШЕННЯ! 24 квітня 2024 року на 4-й парі в аудиторії 1 ТПК відбудеться відкрите лекційне заняття доцента кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій Берник Ірини Миколаївни з дисципліни Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі на тему "Фізико-хімічні і біологічні основи особливості сировини консервного виробництва" для студентів 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології факультету Технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві. ЗАПРОШУЮТЬСЯ УСІ БАЖАЮЧІ!
  • 2024-04-09 12:16:30 опублік. Овсієнко Світлана Миколаївна

    12 квітня 2024 року на 1-й парі в аудиторії 8 відбудеться відкрите лекційне заняття доцента кафедри біоінжеренії, біо- та харчових технологій Овсієнко Світлани Миколаївни з дисципліни Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів на тему "Технологія виробництва шоколаду" для студентів групи 41-ХТ факультету Технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві. Запрошуються усі бажаючі

  • головна intranet   головна internet