Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 9
Предмет: Технологія продуктів з комбінованим складом сировини

Фото
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
81716 Конспект лекцій ТПКСС Соломон А.М. 16
80265 Тема 1 Наукові принципи створення молочних продуктів на основі молока і рослинних компонентів. 2
80266 Тема 2 Технологія питних видів молока з комбінованого складу молока. 1
80267 Тема 5 Особливості технології сиркових виробів. 3
80268 Тема 6 Технологія продуктів із підвищеним вмістом жиру 2
80269 Тема 8 Особливості технології твердих сирів комбінованого складу. 6
80270 Тема 9. Технологя молоковмісних консервів. 3
80271 Тема 12. Технологія продуктів комбінованого складу із сироватки та маслянки. 1
80272 Тема 11. Технологія дитячих молочних продуктів. 1
80273 Тема 10. Технологя сухих моколоковмісних продуктів. 1
80274 Тема 4. Технологія сиру кисломолочного на молочно – білковій основі. 1
80275 Тема 3. Технологія кисломолочних молоковмісних напоїв. 2
97799 Тема 13. Технологія виробництва комбінованих продуктів на основі м’яса А.М. Соломон 0
97801 Тема: Підходи до аналізу вхідних характеристик сировини і технологічних процесів виробництва комбінованих м’ясних продуктів А.М. Соломон 3
97800 Тема 15. Технологічні процеси виробництва комбінованих м’ясних продуктів. А.М. Соломон 1
99230 Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продуктів з комбінованим складом сировини». А.М. Соломон 3
99231 Технологія продуктів з комбінованим складом сировини». Методичні вказівки до виконання практичних робіт Соломон А.М., Бондар М.М. 3
99232 Технологія продуктів з комбінованим складом сировини. Програма навчальної дисципліни. А.М. Соломон 1
99233 «Технологія продуктів з комбінованим складом сировини». Методичні вказівки до виконання самостійної роботи А.М. Соломон 1
99234 Силабус "Технології продуктів з комбінованим складом сировини" А.М. Соломон 3