Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 4
Предмет: Молоко і молочні продукти

Фото
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
94318 Молоко і молочні продукти. Програма навчальної дисципліни. Алла Соломон 6
94319 Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для практичних занять Алла Соломон, Маряна Бондар 49
94320 Конспект лекцій ММП Алла Соломон 62
97734 Робоча програма навчальної дисципліни «Молоко і молочні продукти» А.М. Соломон 7
97740 Методичні вказівки до виконання самостійної роботи Молоко і молочні продукти А.М. Соломон 5
97741 Тема 1. Харчова, біологічна та енергетична цінність молочної сировини. 5
97742 Тема: Хімічний склад і характеристика незбираного молока та його окремих складових 8
97743 Тема. Утворення складових молока. 8
97744 Тема: Молоко як полідисперсна система 7
97745 Тема . Хімічні, фізичні, органолептичні і технологічні властивості молочної сировини 23
97746 Тема. Фізико-хімічні властивості молочної сировини, їх зміни у процесі зберігання та технологічного оброблення. 12
97747 Тема: Фактори впливу на склад і властивості молока та молочної сировини. 19
97748 Тема. Зміни складових молочної сировини в процесі перероблення. 19
97749 Тема. Зміни складових частин молочної сировини при первинному обробленні та зберіганні. 9
97750 Тема: Зміни складових молока під час виробництва кисломолочних продуктів 15
97751 ТЕМА: Зміни складових молока під час виробництва вершкового масла. 23
97752 Тема: Фізико – хімічні процеси при виробництві сиру 1
97753 Тема: Фізико –хімічні процеси при виробництві морозива. 2
97754 Тема: Зміни складових молока під час виробництва молочних консервів 16
97755 Тема. Фізико-хімічні основи виробництва дитячих молочних продуктів 17

Література в бібліотеці університету (12 найменувань)

Докладно