Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 4
Предмет: Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі

Фото
Викладач:
Коляновська Людмила Миколаївна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
30943 Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини м’ясної та молочної галузі. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переро Берник І.М. 10
32465 Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництв Берник І.М. 29
101923 СИЛАБУС. ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ 1
32912 Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і Берник І.М., Бондар М.М. 57
101979 ФХБХООСХГ. РОБОЧА ПРОГРАМА 0
102001 Тема 3. Будова та перетворення ліпідів у технологіях харчових продуктів 1
101998 Тема 1. Будова білків, властивості, перетворення за технологічного впливу 1
102000 Тема 2. Будова вуглеводів, властивості, перетворення під час обробки 0
102002 Тема 4. Вплив технологічної обробки харчових продуктів на мінеральний склад 0
102003 Тема 5. Вплив технологічної обробки на вітаміни та харчові кислоти 0
102004 Тема 6. Основні біохімічні перетворення ферментів у харчових технологіях. Вода як складова сировини і харчових продуктів 0
102005 Тема 7. Біохімічні зміни компонентів м’яса під дією факторів впливу 0
102006 Тема 8. Біохімічні зміни компонентів м’яса під дією технологічного впливу 0
102007 Тема 9. Фізико-хімічні та органолептичні властивості молока 0
102008 Тема 10. Фізико-хімічні та біохімічні зміни молока за технологічної обробки 0
102009 Тема 11. Біохімічні зміни компонентів молока в процесі переробки 0
102010 Тема 12. Фізико-хімічні і біологічні основи особливості сировини консервного виробництва 0
102011 Тема 13. Особливості основних процесів консервування 0
102012 Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі. Конспект лекцій 0
102013 Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини харчової галузі. Контрольні питання 0