Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 6
Предмет: Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби

Фото
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури 15 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
15507 Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання Новгородська Н.В. 133
31856 Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові т Новгородська Н.В. 35
15502 Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентам денної та заочної форми навчання спеціальність 181 «Харчові технології» Новгородська Н. В., Шуляк О. О. 211
80682 Конспект лекцій з дисципліни "Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби" 65
80683 ТММР 1 136
80684 ТММР 2 123
80685 ТММР 3 114
80686 ТММР 4 97
80687 ТММР 5 64
80688 ТММР 6 55
80689 ТММР 7 67
80690 ТММР 8 57
80691 ТММР 9 65
80692 ТММР 10 65
80693 ТММР 11 45
80694 ТММР 12 39
80695 ТММР 13 48
80697 ТММР 14 34
80698 ТММР 15 38
80699 ТММР 16 20
81722 ПЗ ТММР 1 85
81723 ПЗ ТММР 2 60
81724 ПЗ ТММР 3 56
81725 ПЗ ТММР 4 35
81726 ПЗ ТММР 6 52
81727 ПЗ ТММР 7 56
81728 ПЗ ТММР 8 39
81729 ПЗ ТММР 9 33
81730 ПЗ ТММР 10 51
81731 ПЗ ТММР 11 38
81732 ПЗ ТММР 12 58
81733 ПЗ ТММР 13 45
81734 ПЗ ТММР 14 56
98076 Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Х Новгородська Н.В. 5
98077 Силабус "Технологія м`яса, м`сопродуктів та риби" Новгородська Н.В. 1

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1КОНСЕРВИ І НАПІВФАБРИКАТИ.0/0
2СВІЖІСТЬ МЯСА.0/0
3КОВБАСНІ ВИРОБИ.0/0
4ТЕХНОЛОГІЯ МЯСА, МЯСОПРОДУКТІВ ТА РИБИ. ІСПИТ.0/0

Література в бібліотеці університету (11 найменувань)

Докладно