Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
6
Предмет:
Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури
15
0
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
15507
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання
Новгородська Н.В.
133
31856
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові т
Новгородська Н.В.
35
15502
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентам денної та заочної форми навчання спеціальність 181 «Харчові технології»
Новгородська Н. В., Шуляк О. О.
211
80682
Конспект лекцій з дисципліни "Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби"
65
80683
ТММР 1
136
80684
ТММР 2
123
80685
ТММР 3
114
80686
ТММР 4
97
80687
ТММР 5
64
80688
ТММР 6
55
80689
ТММР 7
67
80690
ТММР 8
57
80691
ТММР 9
65
80692
ТММР 10
65
80693
ТММР 11
45
80694
ТММР 12
39
80695
ТММР 13
48
80697
ТММР 14
34
80698
ТММР 15
38
80699
ТММР 16
20
81722
ПЗ ТММР 1
85
81723
ПЗ ТММР 2
60
81724
ПЗ ТММР 3
56
81725
ПЗ ТММР 4
35
81726
ПЗ ТММР 6
52
81727
ПЗ ТММР 7
56
81728
ПЗ ТММР 8
39
81729
ПЗ ТММР 9
33
81730
ПЗ ТММР 10
51
81731
ПЗ ТММР 11
38
81732
ПЗ ТММР 12
58
81733
ПЗ ТММР 13
45
81734
ПЗ ТММР 14
56
98076
Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Х
Новгородська Н.В.
5
98077
Силабус "Технологія м`яса, м`сопродуктів та риби"
Новгородська Н.В.
1
Тести до виконання курсу
Код.
Назва тесту
Пит./Вик.
1
КОНСЕРВИ І НАПІВФАБРИКАТИ.
0/
0
2
СВІЖІСТЬ МЯСА.
0/
0
3
КОВБАСНІ ВИРОБИ.
0/
0
4
ТЕХНОЛОГІЯ МЯСА, МЯСОПРОДУКТІВ ТА РИБИ. ІСПИТ.
0/
0
Література в бібліотеці університету (11 найменувань)
Докладно