Спеціальність:
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр:
10
Предмет:
Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва
Викладач:
Коляновська Людмила Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
91162
Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Конспект лекцій
20
98505
Напрями інноваційної діяльності в м’ясній та молочній промисловості. Лекція 1-2
28
98506
Інноваційні технології при інтенсифікації процесів виробництва. Лукція 3
14
98507
Виробництво ковбас заданого хімічного складу та на основі одного фаршу. Лекція 4-5.
8
98508
Харчові добавки. Застосування харчових добавок при переробці продукції тваринництва Лекція 6
Коляновська Л.М.
7
98509
Застосування харчових добавок при переробці продукції тваринництва. лекція 7
7
98510
Обробка молочної сировини мембранними методами. Лекція 8
Коляновська Л.М.
7
98511
Виробництво безнітратних молочних продуктів. Лекція 9
4
98512
Виробництво сухих низьколактозних і безлактозних молочних продуктів. Лекція 10-11
8
98513
Виробництво продуктів з пролонгованим строком зберігання. Лекція 12
6
98530
НСтаСППТ. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів. Галузь знань 20 Аграрні науки
6
98894
Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять
26
101918
СИЛАБУС. НОВІТНІ СИСТЕМИ ТА СПОСОБИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
0
101970
НСтаСППТ. РОБОЧА ПРОГРАМА
1