Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 10
Предмет: Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва

Фото
Викладач:
Коляновська Людмила Миколаївна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
91162 Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Конспект лекцій 11
98505 Напрями інноваційної діяльності в м’ясній та молочній промисловості. Лекція 1-2 2
98506 Інноваційні технології при інтенсифікації процесів виробництва. Лукція 3 1
98507 Виробництво ковбас заданого хімічного складу та на основі одного фаршу. Лекція 4-5. 1
98508 Харчові добавки. Застосування харчових добавок при переробці продукції тваринництва Лекція 6 Коляновська Л.М. 2
98509 Застосування харчових добавок при переробці продукції тваринництва. лекція 7 0
98510 Обробка молочної сировини мембранними методами. Лекція 8 Коляновська Л.М. 0
98511 Виробництво безнітратних молочних продуктів. Лекція 9 0
98512 Виробництво сухих низьколактозних і безлактозних молочних продуктів. Лекція 10-11 0
98513 Виробництво продуктів з пролонгованим строком зберігання. Лекція 12 0
98527 СИЛАБУС. НСтаСППТ 7
98530 НСтаСППТ. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів. Галузь знань 20 Аграрні науки 5
98894 Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять 7
99306 Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Робоча програма 1