Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
11
Предмет:
Основи аюрведичного харчування
Викладач:
Овсієнко Світлана Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
105146
ОАХ презентація лек 1
Овсієнко С.М.
1
105147
ОАХ презентація лек 2
Овсієнко С.М.
0
105148
ОАХ презентація лек 3
Овсієнко С.М.
1
105149
ОАХ презентація лек 4
Овсієнко С.М.
0
105150
ОАХ презентація лек 5
Овсієнко С.М.
0
105151
ОАХ презентація лек 6
Овсієнко С.М.
0
105152
ОАХ презентація лек 7
Овсієнко С.М.
1
105153
ОАХ презентація лек 8
Овсієнко С.М.
1
105154
ОАХ ПЗ 1
Овсієнко С.М.
0
105155
ОАХ ПЗ 2
Овсієнко С.М.
0
105156
ОАХ ПЗ 3
Овсієнко С.М.
0
105157
ОАХ ПЗ 4
Овсієнко С.М.
0
105158
ОАХ ПЗ 5
Овсієнко С.М.
0
105159
ОАХ ПЗ 6
Овсієнко С.М.
0
105160
ОАХ ПЗ 7
Овсієнко С.М.
0
105161
Основи аюрведичного харчування. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві галузь з
Овсієнко С.М.
0
105162
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи аюрведичного харчування» Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 Харчові техн
Овсієнко С.М.
3
105163
Силабус навчальної дисципліни "Основи аюрведичного харчування"
Овсієнко С.М.
2
105164
Конспект лекцій з дисципліни Основи аюрведичного харчування
Овсієнко С.М.
2
98401
Технології аюрведичних харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції
Овсієнко С.М.
6