Кафедра Харчових технологій та мікробіології


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри: к.т.н., доцент Берник І.М.
кабінет № 20,
43-92-04
_________________________
Викладацька: кабінет №23
43-75-82
@ : kafedraxti@ukr.net
_________________________
Доценти:
к.с.г.н. Новгородська Н.В.
к.вет.н. Фаріонік Т.В.
к.т.н. Соломон А.М.
к.с.г.н. Овсієнко С.М.

Асистенти:

Бондар М.М.

Лаборантська:
кабінет №22

Фахівець I категорії:
Фабіянська О.Л.


Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-02-19 23:46:57 опублік. Новгородська Надія Володимирівна

    Фото Якісна підготовка фахівців закладом освіти залежить від співпраці усіх зацікавлених осіб, здатності до взаємодії зі стейкхолдерами в зовнішньому та внутрішньому освітньому середовищі. Співпраця має важливе значення також для підготовки майбутніх фахівців до вимог сучасного ринку праці. У процесі робочих зустрічей відбувається взаємне навчання та обмін знаннями.
    Відбулася зустріч провідних фахівців ТОВ «АГРАНА Фрут Україна» з гарантом магістерської освітньо-професійної програми (ОПП) 181 «Харчові технології» к.т.н., доцентом Аллою Соломон.
    В зустрічі прийняли участь:
    Сергій ЗЕМЕЛЄВ - головний технолог ТОВ «АГРАНА Фрут Україна»,
    Ігор СЛОБОДЯНИК - головний інженер ТОВ «АГРАНА Фрут Україна»,
    Іван СОЛЯНИК - завідувач мікробіологічної лабораторії ТОВ «АГРАНА Фрут Україна»,
    Ірина БЕРНИК – д.т.н., доцент, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології,
    Надія НОВГОРОДСЬКА – к.с.-г.н., доцент кафедри харчових технологій та мікробіології,
    На зустрічі обговорювались питання компетентностей здобувачів вищої освіти ОПП 181 «Харчові технології», які необхідні для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти. У дружній атмосфері науковці ВНАУ та провідні фахівці компанії обговорили актуальні питання галузі й особливості підготовки здобувачів в контексті сучасних змін та викликів. Звернули увагу на важливість і необхідність знання здобувачами аспектів законодавства та вимог пов’язаних з євроінтеграційними процесами.
  • 2024-02-19 20:31:18 опублік. Новгородська Надія Володимирівна

    Фото Зустріч гаранта ОПП «Харчові технології»
    зі здобувачами другого магістерського рівня вищої освіти
    Під час цієї зустрічі магістранти ознайомилися зі Стандартом вищої освіти України другого (магістерського) рівня спеціальності 181 Харчові технології, затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 22.10.2020 р. № 1295.
    Здобувачі також ознайомилися зі структурою та змістом освітньо-професійної програми «Харчові технології», увагу було приділено меті ОПП, її характеристикам, системі викладання та оцінювання, програмним компетентностям та результатам навчання.
    Також здобувачам освіти було пояснено їх право на вибір освітніх компонент для більш повного задоволення їх освітніх і кваліфікаційних потреб та ефективного використання можливостей закладу освіти. Вибір дисциплін здобувачі здійснюватимуть із затверджених переліків при формуванні індивідуальних навчальних планів.
    Наприкінці зустрічі гарант, доцент Алла Соломон відповіла на всі запитання здобувачів та побажала їм успіхів у навчанні.
  • 2023-12-02 13:17:17 опублік. Овсієнко Світлана Миколаївна

    Фото 30 листопада та 1 грудня 2023 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Державна екзаменаційна комісія працювала у складі: доктор технічних наук, професор, в.о. директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Хомічак Любомир Михайлович (голова комісії); доктор с-г наук, професор, декан факультету Чудак Роман Андрійович (заступник голови комісії); кандидат сільськогосподарських наук, професор, ректор ВНАУ Мазур Віктор Анатолійович; доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Берник Ірина Миколаївна; кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій та мікробіології Соломон Алла Миколаївна.
    До захисту були рекомендовані кваліфікаційні роботи студентів, які успішно виконали навчальний план. Всі роботи захищено успішно.
    За результатами навчання та захисту кваліфікаційних робіт спеціальності 181 «Харчові технології» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва студенти Коваль Р.В., Гринчук А.Ю., Довбуш П.П. отримали диплом з відзнакою.
    Професорсько-викладацький склад факультету ТВіППТ щиро вітає своїх випускників із здобуттям кваліфікації магістр з харчових технологій.
  • 2023-11-28 21:31:24 опублік. Овсієнко Світлана Миколаївна

    Фото 28 листопада 2023 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами другого (магістерського) освітнього рівня заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Державна екзаменаційна комісія працювала у складі: доктор технічних наук, професор, в.о. директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Хомічак Любомир Михайлович (голова комісії); доктор с-г наук, професор, декан факультету Чудак Роман Андрійович (заступник голови комісії); кандидат сільськогосподарських наук, професор, ректор ВНАУ Мазур Віктор Анатолійович; доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Берник Ірина Миколаївна; кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій та мікробіології Соломон Алла Миколаївна.
    До захисту були рекомендовані кваліфікаційні роботи студентів, які успішно виконали навчальний план. Всі роботи захищено успішно. Професорсько-викладацький склад факультету ТВіППТ щиро вітає своїх випускників із здобуттям кваліфікації магістр з харчових технологій.
  • 2023-11-23 13:42:29 опублік. Бондар Мар`яна Михайлівна

    Фото У рамках розширення співпраці факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Вінницького національного аграрного університету з ТОВ «Аграна Фрут Україна» з питань практичної підготовки здобувачів вищої освіти у листопаді 2023 із студентами спеціальності 181 «Харчові технології" було проведено публічну гостьову лекцію «Нормативно-правова база НАССР у харчовій галузі» завідувачем мікробіологічною лабораторією Іваном Соляником, який також продемонстрував новинки наповнювачів які виготовляє підприємство.
    Після виступу представник підприємства ТОВ «Аграна Фрут Україна»
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 56 

    головна intranet   головна internet