Кафедра Харчових технологій та мікробіології


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри: к.т.н., доцент Берник І.М.
кабінет № 20,
43-92-04
_________________________
Викладацька: кабінет №23
43-75-82
@ : kafedraxti@ukr.net
_________________________
Доценти:
к.с.г.н. Новгородська Н.В.
к.вет.н. Фаріонік Т.В.
к.т.н. Соломон А.М.
к.с.г.н. Овсієнко С.М.

Асистенти:

Бондар М.М.

Лаборантська:
кабінет №22

Фахівець I категорії:
Фабіянська О.Л.


Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

Період : Вид :
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД ПРОТОКОЛ РЕЙТ.
35321 Методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» Берник І.М., Соломон А.М., Коляновська Л.М., Новгородська Н., Овсієнко С. Мв №4 від 28.11.2023 6
35320 Мікробіологічні процеси в технології харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, галузі знань 18 «Виробництв Соломон А.М. Мв №4 від 28.11.2023 2
Разом:
Методичні вказівки : 2
*Опубліковано в репозиторії університету

головна intranet   головна internet