Спеціальність:
Фінанси, банківська справа та страхування
Семестр:
4
Предмет:
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Викладач:
Голубенко Тетяна Леонідівна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
35110
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Навчальна програма з дисципліни Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 07 Управління та адміністрування; спеціальні
Голубенко Т.Л., Скоромна О.І.
9
конспект лекцій
35111
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня денної за заоч
Голубенко Т.Л., Скоромна О.І., Разанова О.П.
28
лекція 1
35123
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти студентів денної / заочно
Скоромна О.І., Голубенко Т.Л., Разанова О.П.
24
лекція 2
лекція 3
лекція 4
лекція 5
лекція 6
лекція 7
лекція 8
лекція 9
лекція 10
лекція 11
практична робота 1
практична робота 2
практична робота 3
практична робота 4
практична робота 5
практична робота 6
практична робота 7
практична робота 8
практична робота 9
тести