|
- 2025-04-01 20:06:38 опублік. Табенська Оксана Ігорівна
Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Сервісологія», яке відбудеться 03.04.2025 р. об 08.00 (1 пара), в аудиторії 1304 (корпус 1), для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету економіки інформаційних технологій та сфери обслуговування ННІ економіки та управління.
Тема лекційного заняття: «Міжнародний етикет обслуговування». Міжнародний етикет. Основні правила етикету в європейських країнах: англійські традиції, етикет у Франції, Німеччині, Італії, Іспанії. Складові етикету у США. Основні правила етикету у країнах Азії (Таїланд, Японія,Китай, Індія, Південна Корея) і Латинської Америки (Мексика, Чилі). Викладач – к.е.н., старший викладач кафедри бізнесу та сфери обслуговування Табенська Оксана Ігорівна.
| - 2025-04-01 11:31:24 опублік. Захарова Тетяна Вікторівна
3 квітня 2025 року о 8.00 (1 пара) в аудиторії 1306 відбудеться Відкрита пара асистента кафедри бізнесу та сфери обслуговування факультету економіки, інформаційних технологій та сфери обслуговування
Захарової Тетяни Вікторівни з дисципліни «Гастротуризм» на тему: «Особливості національних кухонь народів країн Близького Сходу та Азії» для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Запрошуємо усіх бажаючих.
| - 2025-03-29 21:26:36 опублік. Табенська Оксана Ігорівна
24 березня 2025 року відбулося виїздне засідання студентського наукового гуртка «Готельно-ресторанний бізнес», яке провела к.е.н., старший викладач кафедри бізнесу та сфери обслуговування Табенська О.І. для студентів спеціальності ”Туризм та рекреація” та ”Готельно-ресторанна справа” Вінницького національного аграрного університету в готельно-ресторанному комплексі «Затишок». Заняття поєднало ознайомлення з готелем та рестораном при готелі. Мимоволі опиняєшся на тихій вулиці і поринаєш у магію "хюге". Вся територія комплексу мерехтить різнобарвними квітами, літні майданчики запрошують скуштувати запашної кави з тістечками за фірмовими домашніми рецептами. З діяльністю закладу студентів вкотре ознайомили безпосередньо власники закладу, а саме: Світлана Миколаївна Дмитренко. На підприємстві розміщена філія кафедри бізнесу та сфери обслуговування ВНАУ. Опиняємося у чудовому ресторані, який захоплює своїм приємним інтер`єром, кольорами і формами, де гармонійно поєднуються теплі кольори інтер’єру. Це місце справді створює комфортну атмосферу – стильний дизайн, багато зелені та приємна музика. Приміщення з любов`ю прикрашене картинами і фотографіями відомих з дитинства атракцій Вінниці, та сімейними фото, що дуже подобаються іноземним відвідувачам. Привітний персонал завжди зустрічає з посмішкою. Дерев`яні вироби, живі квіти, ковані елементи, значна кількість дерев`яних виробів, різноманітні ліхтарики та безліч "хюгних" речей, тепла домашня атмосфера. Вас можуть гостинно поселити в просторих, чистих і затишних номерах. Також на території є еко-магазин, а сам ресторан намагається вирощувати та виготовляти екологічну продукцію власного виробництва, завдяки чому ціни приємно дивують відвідувачів закладу. Влітку надворі можна насолодитися зеленню та різноманіттям дерев, а всередині – справжній зимовий сад. Вікна прикрашають ніжні орхідеї, додаючи особливої атмосфери. Хліб випікають на власній пекарні із муки, що була вирощена та вироблена на Вінниччині. Інгредієнти для приготування страв замовляють у Тульчині, що передбачає відсутність харчових антибіотиків та синтетичних гормонів. Молоко та молочні продукти вироблені на фермах області використовують для приготування йогуртів, омлетів та інших смачних та корисних страв. Слідуючи сімейним цінностям. Готельно-ресторанний комплекс "Затишок". URL: https://zatyshok.vinnica.ua/ Вдячні ГРК "Затишок” за надану можливість ознайомитися з можливостями, новими проєктами, особливостями розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні під час воєнного стану.
| - 2025-03-29 20:33:19 опублік. Табенська Оксана Ігорівна
24 березня 2025 року відбулося практичне заняття з дисциплін: ”Організація ресторанного господарства”, ”Кулінарна етнологія” проведене к.е.н., старшим викладачем кафедри бізнесу та сфери обслуговування Табенською О.І. для студентів спеціальності ”Туризм та рекреація” та ”Готельно-ресторанна справа” Вінницького національного аграрного університету. Заняття розпочалося з пояснення студентам важливості розміщення готельно-ресторанного комплексу, особливості його екстер’єру, віддаленість від туристичних атракцій міста. Викладач звернула увагу на район Садків, його історичне минуле і сьогодення, порадила відвідати досить цікаву екскурсію, яку професійно організовує гідеса Катерина Ружило. Мандрівка історичним центром міста продовжується. І тут погляд захоплює яскравий напис "Затишок". Мимоволі опиняється на тихій вулиці і поринаєш у магію "хюге". Вся територія комплексу мерехтить різнобарвними квітами, літні майданчики запрошують скуштувати запашної кави з тістечками за фірмовими домашніми рецептами. Гостинний дім ”Затишок” – це нова концепція проживання в Україні. Сьогодні, в час постійного пересування та глобалізації, іноді так не вистачає сімейного затишку. Беручи приклад з європейського ринку, власники обрали концепцію, яка несе свій початок ще з давніх часів і по сьогодні, а саме – гастхаузів. Що таке гастхауз або гостинний дім? З діяльністю закладу студентів вкотре ознайомили безпосередньо власники закладу, а саме: Світлана Миколаївна Дмитренко. На підприємстві розміщена філія кафедри бізнесу та сфери обслуговування ВНАУ. На відміну від класичного мережевого готелю, даний тип проживання включає в себе ряд характеристик, які створюють умови перебування наближеними до домашніх. Самі власники та їхня родина безпосередньо залучені в операціях готелю. Усі рослини, які ростуть на території вирощені та регулярно доглянуті членами родини. Особливе значення також мають продукти, що потрапляють до вашого столу. ”Хороший ресторан починається з хороших продуктів”, вважають в ”Затишку”. Сезонні овочі та фрукти, різноманітні варення та соління, йогурти, випічка та багато іншого. Все це власноруч вирощені на городі сезоннi інгредієнти або ж продукція домашнього виробництва. Окрім цього, відбувається активна співпрацями з локальними виробникам. Хліб випікають на власній пекарні із муки, що була вирощена та вироблена на Вінниччині. Інгредієнти для приготування страв замовляють у Тульчині, що передбачає відсутність харчових антибіотиків та синтетичних гормонів. Молоко та молочні продукти вироблені на фермах області використовують для приготування йогуртів, омлетів та інших смачних та корисних страв. Слідуючи сімейним цінностям. Готельно-ресторанний комплекс "Затишок". URL: https://zatyshok.vinnica.ua/ Студенти мали нагоду ознайомитися із стравами, напоями, які зазначені в Меню закладу, та його оновленням у зв’язку з побажаннями відвідувачів. Також заслуговують на увагу благодійні проєкти, майстер-класи закладу, які дозволяють виокремити "Затишок” серед інших закладів міста та області. Вдячні ГРК "Затишок” за надану можливість ознайомитися з можливостями, новими проєктами, особливостями розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні під час воєнного стану.
| - 2025-03-25 15:08:08 опублік. Ставська Юлія Вацлавівна
Здобувачі спеціальностей "Туризм і рекреація" і "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на чолі з гарантами освітніх програм, зазначених спеціальностей, 25 березня 2025 р. мали змогу доєднатися до гостьової лекції «Таємний гість і таємний дзвінок: контроль сервісу зсередини», організрваної Київським фаховим коледжем туризму та готельного господарства. Спікером була Надія Гельдіашвілі - спеціаліст з аудиту Optima Hotels & Resorts. Під час лекції було розглянуто як працюють таємні гості та таємні дзвінки у готельному бізнесі, які методики оцінки сервісу використовують професіонали, як ефективно здійснювати аудит якості послуг. У присутніх була можливість отримати унікальні знання, реальні кейси та практичні інструменти оцінки готельного сервісу.
| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 119 |
|