id: 5580
Назва: Вплив передфасувальної обробки продукції на її якість і зберігання у скляній тарі
Автори: О. М. Семенов, О. В. Ткач, К. С. Смольчук
Ключові слова: пакування, матеріал, мікроорганізм
Дата публікації: 2013-01-24 10:49:49
Останні зміни: 2013-09-05 14:34:29
Рік видання: 2012
Аннотація: Сукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, дозволяють наблизитися до виконання умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "…стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару…".
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/5580.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5580.pdf Розмір : 312487 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська