id: 32390
Назва: Особливості використання ультразвукових кавітаційних технологій в харчовій промисловості
Автори: Берник І.М.
Ключові слова: ультразвук, кавітація, технологічні процеси, харчова галузь.
Дата публікації: 2022-12-14 12:18:59
Останні зміни: 2022-12-14 12:18:59
Рік видання: 2022
Аннотація: Реалізація значної кількості сучасних технологічних процесів не можлива без використання енергії потужного ультразвукового поля. Ультразвук дозволяє значно прискорити процеси, змінити напрям їх перебігу або отримати результати, які неможливі без його використання.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32390.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості», м. Миколаїв, 20-21.10.2022 р.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32390.pdf Розмір : 1749257 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська