id: 3228
Назва: Використання нових фітосиропів в технології кисломолочних напоїв з маслянки
Автори: Ю. Р. Гачак, В. О. Наговська
Ключові слова: технологія, рецептура, маслянка, кисломолочні напої, фітосиропи
Дата публікації: 2011-05-11 16:45:00
Останні зміни: 2011-05-11 16:45:00
Рік видання: 2011
Аннотація: Розглядається питання застосовування вітчизняних фітосиропів "Шипшиновий з горобиною" та "М’ята" в якості солодких наповнювачів в технології кисломолочних напоїв з маслянки. Вивчено, розроблено рецептуру даних кисломолочних напоїв та запропоновано для виробництва з метою розширення вітчизняного асортименту продуктів лікувально-профілактичного призначення.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3228.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3228.pdf Розмір : 288667 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська