id: 32236
Назва: Розробка рецептури ковбасних виробів із м’яса птиці в умовах ТОВ «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин
Автори: Волошанюк Надія Миколаївна
Ключові слова: сировина, варені ковбаси, м’ясо птиці, виробництво, технологія, біологічна цінність, якість.
Дата публікації: 2022-11-21 14:29:38
Останні зміни: 2022-11-21 14:29:38
Рік видання: 2022
Аннотація: Мета роботи – розробка рецептури вареної ковбаси із м’яса птиці з використанням купажів тваринних жирів і рослинних олій.
Об’єкт дослідження – варені ковбаси, курятина, індичка.
Предмет дослідження – органолептичні, фізико–хімічні й мікробіологічні показники якості та безпечності варених ковбас.

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32236.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 32236.pdf Розмір : 1796190 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська