id: 31075
Назва: Автоматизована система сушки жому цукрового виробництва.
Автори: Возняк О.М., Бабин І.А.
Ключові слова: цукрова промисловість, автоматизація, сировина, сушка, жом, система.
Дата публікації: 2022-05-27 21:17:21
Останні зміни: 2022-05-27 21:17:21
Рік видання: 2022
Аннотація: Автоматизація цукрової промисловості забезпечує якісну, ефективну роботу всіх технологічних ділянок цукрового заводу лише за допомогою комплексного підходу до вирішення цього завдання. Однією з основних проблем створення АСУ ТП цукрової промисловості є стабілізація потокотранспортної лінії основного продукту цукрової технології, а також підтримання оптимальних рівнів запасу продукту у проміжних (буферних) збірниках цукрової технології. Технологічний комплекс підприємства цукрової промисловості складається з ділянок заготівлі, зберігання, підготовки сировини до переробки, відділень одержання соку, очищення дифузійного соку, ділянок одержання готового продукту, зберігання, а також допоміжного виробництва. Зростання продуктивності праці на цукрових заводах, розробка нової технології з метою покращення якості, підвищення ефективності виробництв цукрової промисловості, що вимагають оновлення, а також удосконалення систем управління з використанням сучасних засобів вимірювання та автоматизації.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/31075.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Техніка, енергетика, транспорт АПК». 2022. №1 (116). С. 65-76.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31075.pdf Розмір : 3054829 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська