id: 30384
Назва: Розробка технології та рецептури морозива на основі рослинної сировини в умовах ТОВ «Солодка Мрія»
Автори: Кривоногих Анастасія Андріївна
Ключові слова: морозиво, пюре, ревінь, гарбуз, збитість, опір таненню, біологічна цінність, органолептичні властивості.
Дата публікації: 2021-12-15 16:27:12
Останні зміни: 2021-12-15 16:27:12
Рік видання: 2021
Аннотація: Мета роботи – розробка технології морозива з наповнювачем рослинного походження
Об’єкт дослідження – технологія морозива збагаченого рослинним наповнювачем.
Предмет дослідження – морозиво, гарбуз, ревінь, наповнювач «Пюре з гарбуза та ревінню».
Теоретично обґрунтовано й експериментально підтверджено технологію виробництва морозива з пюре з гарбуза та ревінню. Запропоновано рецептуру та технологію нових видів морозива з урахуванням технологічних властивостей внесених інгредієнтів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30384.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30384.pdf Розмір : 1945752 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська