id: 30324
Назва: Удосконалення технології виробництва сиру з низькою температурою другого нагрівання ТОВ «Гайсинський молокозавод»
Автори: Косенко Вікторія Юріївна
Ключові слова: сировина, молоко, лактококи, сир твердий, біологічна цінність, якість, виробництво.
Дата публікації: 2021-12-13 11:01:02
Останні зміни: 2021-12-13 11:01:02
Рік видання: 2021
Аннотація: Значний розвиток молочної промисловості потребує нових вдосконалень та інноваційних технологій, які здатні спростити процес без втрат якісних показників готового продукту, тому вдосконалення технологічної схеми шляхом використання поєднання штамів мікроорганізмів є одним із інноваційних рішень.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30324.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: Магістерська робота
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30324.pdf Розмір : 5878876 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська