id: 30250
Назва: Вимоги до якості молока як сировини для виробництва сиру з високою температурою другого нагрівання
Автори: Розпотнюк А.О.
Ключові слова: Лактація, молоко, сировина
Дата публікації: 2021-12-06 15:15:16
Останні зміни: 2021-12-06 15:15:16
Рік видання: 2021
Аннотація: Для реалізації визначення мети були поставленні наступні завдання: теоретично проаналізувати фактори, що впливають на якість молока - сировини; вивчити молочну продуктивність корів різних сезонів отелення та вплив сезонності на якість молока; проаналізувати лактаційну динаміку молочної продуктивності корів; оцінити фізико-хімічні та технологічні властивості молока; провести порівняльну оцінку хімічного складу молока корів різних сезонів отелення; визначити сировинні якості молока і якість виробленого з нього сиру «Голландський» з високою температурою другого нагрівання; визначити економічну ефективність проведених досліджень; зробити висновки за результатами досліджень та підготувати пропозиції господарству.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30250.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30250.pdf Розмір : 752861 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська