id: 28623
Назва: Аналіз розвитку технологічних ліній для виробництва сухих харчових сумішей
Автори: Полєвода Ю. А.
Ключові слова: технологічні лінії, сухі харчові суміші
Дата публікації: 2021-06-07 12:38:06
Останні зміни: 2021-06-07 12:38:06
Рік видання: 2021
Аннотація: Розвиток сучасних технологій, обладнання для виробництва агропромислової продукції та зростання конкуренції у виробництві валових культур призводить до того, що сільгоспвиробники все частіше намагаються зайняти власну нішу. Адже виробництво нішевих культур не потребує особливого обладнання, проте дозволяє отримати максимальний прибуток. Такою нішею стало виробництво приправ та спецій, яке вдало адаптувалося до ринкових змін останніх років та задовольнило внутрішню потребу у цьому сегменті продуктів харчування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28623.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: III Всеукр. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми сучасної освіти: реалії та перспективи - 2021", 13-14 трав. 2021. Маріуполь, 2021. 2 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28623.pdf Розмір : 2524567 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська