id: 27673
Назва: Аналіз розвитку технологічного обладнання для виробництва харчових сумішей
Автори: Полєвода Ю. А., Волинець Є. О.
Ключові слова: процес змішування, інтенсифікація, харчові суміші, спеції, вібраційний змішувач
Дата публікації: 2020-12-22 14:00:59
Останні зміни: 2020-12-22 14:00:59
Рік видання: 2020
Аннотація: Розвиток сучасних технологій, обладнання для виробництва агропромислової продукції та зростання конкуренції у виробництві валових культур призводить до того, що сільгоспвиробники все частіше намагаються зайняти власну нішу. Адже виробництво такої продукції не потребує особливого обладнання, проте дозволяє отримати максимальний прибуток. Такою нішею стало вирощування культур, в подальшому з яких утворюють приправи та спеції. Таке виробництво вдало адаптувалося до ринкових змін останніх років та задовольнило внутрішню потребу у цьому сегменті продуктів харчування.

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/27673.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Техніка, енергетика, транспорт АПК. Вінниця : ВНАУ, 2020. № 4 (110). С. 72-79.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27673.pdf Розмір : 2896818 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська