id: 25534
Назва: Економічний потенціал підприємств готельно-ресторанного та туристичного сектору
Автори: Волошина О. В., Манжос Е. О.
Ключові слова: економічний потенціал, потенціал розвитку, ресурси розвитку
Дата публікації: 2020-08-31 07:34:12
Останні зміни: 2020-08-31 07:34:12
Рік видання: 2020
Аннотація: В статті досліджені методи оцінки економічного потенціалу підприємств готельно-ресторанного та туристичного сектору економіки. Виділені переваги та недоліки методів оцінки фінансово-економічної діяльності підприємств. Наведені сучасні методичні підходи оцінки економічного потенціалу підприємств. Запропоновано основні елементи оціночних показників формування та використання ресурсів в системі економічного потенціалу. Розглянуті оціночні показники економічного стану підприємств готельно-ресторанного та туристичного сектору.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25534.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: The world of science and innovation. Abstracts of I International Scientific and Practical Conference, United Kingdom, 19-21 August 2020. - London : United Kingdom, 2020. - P. 201-210.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25534.pdf Розмір : 1100652 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська