id: 22165
Назва: Дослідження якості кефіру з використанням біфідобактерій
Автори: Мудра Ілона Вікторівна
Ключові слова: кисломолочний напій, кефір, пробіотичні культури, біфідобактерії, вдосконалення технології, кислотність, якість.
Дата публікації: 2019-12-02 22:00:09
Останні зміни: 2019-12-02 22:00:09
Рік видання: 2019
Аннотація: Мета роботи – удосконалення кисломолочного напою (кефір), поліпшення його якості, що обумовлено підвищенням харчової і біологічної цінності продукції, за рахунок використання біфідобактерій.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22165.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 22165.pdf Розмір : 413543 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська