id: 22098
Назва: Розробка технології масляноїпасти з рослинними функціональними інградієнтами
Автори: Галаган Оксана Юріївна
Ключові слова: масляна паста, гарбузовий порошок, рослинні інгредієнти, органолептичні, фізико-хімічні, функціональні, здорове харчування.
Дата публікації: 2019-11-29 16:47:48
Останні зміни: 2019-11-29 16:47:48
Рік видання: 2019
Аннотація: З метою покращення структури харчування населення України за рахунок меншої калорійності продукту порівняно з вершковим маслом доцільно впровадити у виробництво масляну пасту із застосуванням технологічно-функціональних і біологічно повноцінних рослинних компонентів. За результатами досліджень запропоновано технологічну та апаратурно-технологічну схему виробництва масляної пасти за рахунок додаткового введення технологічної операції – «підготовка рослинного компоненту».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22098.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 22098.pdf Розмір : 1680960 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська