id: 21391
Назва: Інтенсифікація процесу подрібнення зернового матеріалу
Автори: Мазур Олександр Олександрович
Ключові слова: процес подрібнення, робоча камера, машина, конструкція, коливання, коливальний рух, напрям, дослідження, ефективність.
Дата публікації: 2019-11-05 13:24:52
Останні зміни: 2019-11-05 13:24:52
Рік видання: 2019
Аннотація: Роботу присвячено підвищенню ефективності процесу помолу харчової сировини за рахунок теоретико-експериментальних досліджень фізичних основ взаємодії робочих органів вібраційного млина з продуктом і закономірностей процесу подрібнення харчової сировини за умови надання коливного руху робочим органам, що дасть змогу покращити якість здійснення технологічного процесу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21391.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 21391.pdf Розмір : 1857208 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська