id: 20076
Назва: Фізична і колоїдна хімія. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації.
Автори: Дацюк І.В.
Ключові слова: хімічні процеси. хімічні властивості. органічні речовини. обмін речовин. реакції.
Дата публікації: 2019-03-18 09:36:45
Останні зміни: 2019-03-18 09:36:45
Рік видання: 2019
Аннотація: Актуальність рукопису є формування у студентів знань із технології виробництва та переробки продукції тваринництва сучасних знань з біологічної хімії, що дає змогу оволодіти глибокими теоретичними знаннями, необхідними для вивчення суміжних та прикладних навчальних дисциплін.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20076.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 20076.pdf Розмір : 445839 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська