id: 17806
Назва: Аналіз конкурентоспроможності озимої пщениці
Автори: Киш Л. М., Сімоник Л. С.
Ключові слова: пшениця озима, конкурентоспроможність
Дата публікації: 2018-11-13 11:49:42
Останні зміни: 2018-11-13 11:49:42
Рік видання: 2016
Аннотація: Під конкурентоспроможністю продукції заведено розуміти сукупність її властивостей, що відбиває міру задоволення конкретної потреби проти репрезентованої на ринку аналогічної продукції. Конкурентоспроможність
товару впливає на конкурентоспроможність самого підприємства.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17806.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: Актуальні питання сучасної економіки: матер. VІІІ Всеукр. наук. конф., (м. Умань, 24 груд. 2016 р.). Ч. І. - Умань : Сочінський М.М., 2016. - С. 60-61.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 17806.pdf Розмір : 370825 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська