id: 17257
Назва: Вміст клітковини в кукурудзяному силосі - критерій оцінки вмісту зерна
Автори: Скоромна О.І., Кулик М.Ф., Обертюх Ю.В.
Ключові слова: годівля
Дата публікації: 2018-10-01 13:57:27
Останні зміни: 2018-10-01 13:57:27
Рік видання: 2008
Аннотація: При вмісті в кукурудзяному силосі 22,0 % сирої клітковини на суху
речовину вміст зерна становить 24 %, а підвищення кількості клітковини
зменшує частку зерна в кормі та зниж ує його продуктивну дію.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17257.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вісник ДАУ. - 2008. - Вип. 2 (23) Т. 1. - С. 206-211.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 17257.pdf Розмір : 220880 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська