id: 15147
Назва: Використання генетичних ознак м’ясної продуктивності молодняку великої рогатої худоби та її енергетична цінність
Автори: Гончар Л.А.
Ключові слова: молодняк, м`ясо, вирощування, виробництво, оцінка.
Дата публікації: 2018-02-12 14:55:15
Останні зміни: 2018-02-12 14:55:15
Рік видання: 2018
Аннотація: Актуальним в умовах невеликих за потужністю сільськогосподарських підприємств з виробництва яловичини від надремонтного молодняку молочних та молочно – м’ясних порід є встановлення додаткових приростів живої маси та досягнення високої економічної ефективності виробництва яловичини.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/15147.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: Спеціальність 204 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15147.pdf Розмір : 933519 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська