id: 12219
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР "Бакалавр" напряму 6.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у вищих навчальних закладах 3-4 рівнів акредитації
Автори: Гуцол Н. В., Мазуренко М. О., Гуцол А. В.
Ключові слова: Технологія виробництва продукції свинарства
Дата публікації: 2016-12-21 11:39:20
Останні зміни: 2016-12-21 11:39:20
Рік видання: 2016
Аннотація: Метою навчальної дисципліни "Технологія виробництва продукції свинарства" є освоєння студентами необхідного рівня знань з біології свиней, породного складу, особливостей годівлі, утримання і племінної роботи, основних технологічних параметрів виробництва свинини в господарствах, різних за обсягами виробництва та формам власності.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12219.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 12219.pdf Розмір : 511742 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська