id: 11042
Назва: Сучасні підходи до оцінки якості м’яса курчат-бройлерів в умовах ТОВ «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин.
Автори: Колісниченко Раїса Едуардівна
Ключові слова: курчата-бройлери, тушки, якість, годівля
Дата публікації: 2016-06-17 13:47:29
Останні зміни: 2016-06-17 13:47:29
Рік видання: 2016
Аннотація: У роботі висвітлено сучасні підходи до оцінки якості тушок курчат-бройлери в умовах «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11042.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 11042.pdf Розмір : 1604376 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська