id: 6846
Назва: Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи
Автори: І. М. Уханова, Є. В. Маландій
Ключові слова: безпека, якість, напій з сироватки, термін зберігання
Дата публікації: 2013-10-15 17:34:13
Останні зміни: 2013-10-15 17:34:13
Рік видання: 2013
Аннотація: В статті обгрунтовано доцільність виготовлення напою з сироватки, досліджено хімічні властивості обліпихи, підібрано рецептурний склад напою, проведені дослідження санітарно-показових показників мікробіологічої безпечності соку обліпихи і основної сировини, визначено органолептичні показники свіжовиготовленого напою та в процесі зберігання протягом 120 годин.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6846.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6846.pdf Розмір : 354654 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|