id: 6397
Назва: Вдосконалення процесу подрібнення зерна
Автори: О. В. Гвоздєв, Т. О. Шпиганович, О. В. Ялпачик
Ключові слова: подрібнення зерна, енерговитрати, готовий продукт, сепарація зерна, продукти подрібнення
Дата публікації: 2013-07-30 11:47:54
Останні зміни: 2013-08-27 15:14:14
Рік видання: 2011
Аннотація: Робота присвячена удосконаленню процесу подрібнення зерна з метою зниження питомих енерговитрат і підвищення якості готового продукту за рахунок використання системи попередньої сепарації зерна і сепарації продуктів подрібнення.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6397.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6397.pdf Розмір : 511815 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська