id: 3381
Назва: Дослідження якісних показників молока голштинських корів
Автори: Т. В. Литвиненко
Ключові слова: молоко, корова, порода, щільність, термостійкість, кислотність, сиропридатність, суха речовина
Дата публікації: 2011-06-21 15:54:16
Останні зміни: 2011-06-21 15:54:16
Рік видання: 2011
Аннотація: На основі, комплексного аналізу основних компонентів молока корів голштинської породи американської, канадської, німецької селекції і Головного селекційного центру встановлено, що воно придатне, в основному для виготовлення питного молока та кисломолочних продуктів і не придатне для виготовлення твердих сирів високої якості.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3381.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3381.pdf Розмір : 291919 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|